© VTM

Eerste stem achter ‘The Masked Singer’ laat van zich horen op de radio: wie is Mummie?

Vlaanderen werd vanochtend wakker met een uniek audiofragment op de radio. Alle ochtendshows kregen een bijzonder plaatje toegestuurd van een nieuwe Masked Singer: Mummie.

Het nieuwe seizoen van het populaire VTM-programma start vanaf vrijdag 3 februari.

Van Soaperstar tot Groot Licht, Champignon en Kosmos: het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’ brengt veel nieuwe kleuren met zich mee. Maar welke beroemdheden zitten achter de pakken verschuild?

Luisteraars kregen woensdagochtend op de radio een kort voorproefje van een figuur dat tijdens de eerste uitzending zal deelnemen. Mummie zong Bad Romance van Lady Gaga, het nummer dat ze ook op vrijdag 3 februari zal zingen. Welke beroemdheid zit verborgen onder de windels van deze nieuwe figuur?

Mummie leidt een mooi en luxueus leven in haar Egyptisch paleis. Er is slechts één probleem: haar laatste relatie was 1700 jaar geleden, met haar farao. Ze is dus al heel lang single. Mummie doet er alles aan om het hart van een man te veroveren. Desondanks haar windels, is uiterlijk heel belangrijk voor haar. Zo bestelt ze make-up, gaat ze naar de kapper en doet ze aan sport. Ze zit ook op Tinder. Mummie heeft het niet zo voor andere vrouwen, want dat zijn concurrenten. Ze is strijdvaardig en competitief. Heel erg bezig met zichzelf.

Luister hieronder nog eens naar het audiofragment:

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER