Els Bouckaert (midden) en de andere winnaars met hun ATA-aankoopbons.© RR

Els Bouckaert aan de haal met tweeduizend euro

Aartselaar -

Winkeliers- en zelfstandigenorganisatie Aartselaar Trade Association (ATA) maakte onlangs de winnaars bekend van de afgelopen eindejaarsactie. In totaal kregen acht personen, met Els Bouckaert als grote winnaar, een telefoontje dat ze waardebons als prijs mochten komen afhalen.

Net als de voorgaande jaren organiseerden de bij ATA aangesloten winkeliers een eindejaarsactie. In totaal namen 35 winkeliers en dertien horecazaken die deel aan de actie. De prijzenpot bleef met vijfduizend euro identiek aan de voorgaande jaren. Dat bedrag werd verdeeld over acht winnaars en bedroeg, afhankelijk van de winnaar, 250 tot tweeduizend euro.

“We lieten 20.000 stempelkaarten drukken die we bij onze aangesloten leden hebben bezorgd”, zegt voorzitter Patci Beukelaer. “Per aankoop van €5 kregen hun klanten een stempel op hun kaart gedrukt. De volledig bestempelde kaarten werden verzameld in een grote bak waaruit we afgelopen weekend de uiteindelijke winnaars trokken.”

Op één persoon na, die uit buurgemeente Wilrijk kwam, noteerden we dit keer alleen winnaars uit onze eigen gemeente Aartselaar. Het formulier van Els Bouckaert werd uiteindelijk beloond met tweeduizend euro in de vorm van aankoopbons. (JW)

www.ata-aartselaar.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners