Themabeeld.© MARC HERREMANS - MEDIAHUIS

Asfalteringswerken lopen vertraging op: jaagpad langs Nete langer afgesloten

Sint-Katelijne-Waver -

De vernieuwingswerken aan het Jaagpad langs de Nete in Sint-Katelijne-Waver duren langer dan initieel gepland. Door het koude weer blijft het jaagpad tussen Goorbosbeek en het Domein Roosendael nog zeker tot 10 februari afgesloten. Er is een omleiding voor fietsers.

De Vlaamse Waterweg vernieuwt momenteel het asfalt op het jaagpad langs de Nete tussen Goorbosbeek aan de grens met Duffel en het Domein Roosendael. Zowel het wegdek als de betonboorden worden er over een lengte van zo’n 720 meter onder handen genomen.

Door het koude weer van de laatste tijd, zullen de werken echter langer duren dan oorspronkelijk gepland. “De lopende werken worden uitgesteld naar eind januari”, klinkt het bij het gemeentebestuur. “Daardoor zal het jaagpad langer afgesloten zijn. Als de weersomstandigheden meezitten, kan het jaagpad op 10 februari opnieuw opengesteld worden.”

Tot dan is het jaagpad niet toegankelijk. Fietsers moeten een omleiding volgen via het domein Roosendael, de Lange Zandstraat, Beukendreef, Zandstraat, Mechelsebaan en de fietsostrade naast de spoorweg. (svds)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners