Platenbeurs op zaterdag 28 januari.© rr

Eerste platenbeurs lokt liefhebbers naar Club Kalmthout

Kalmthout -

Platenverzamelaars en muziekliefhebbers houden alvast zaterdag 28 januari vrij. Dan organiseert Club Kalmthout van 12u tot 18u de eerste platenbeurs in Club K, het voormalige O*KA. Toegang is gratis.

Je kan er op zoek gaan in het ruime aanbod vinylplaten en er is ook randanimatie. Zo zal er tijdens de platenbeurs live radio worden gemaakt. Sam Loos - dj en vinylverzamelaar - en verschillende gasten zorgen voor de muzikale invulling. Daarnaast brengt Maarten Schuermans (muziekkenner, Storyville) tijdens een muzikale lezing het verhaal van Jack White, zijn bands en zijn platenlabel Third Man Records. Tickets daarvoor kosten 7 euro. 

‘s Avonds is er nog een afterparty met Discobaar A moeder, dj Sam Loos en TwiZters. Al deze dj’s draaien - uiteraard - enkel met vinylplaten. De afterparty is al uitverkocht. Het programma blijkt aan te spreken, want in enkele weken tijd was deze afterparty al uitverkocht. Wil je er toch nog bij zijn? Kom dan overdag naar de platenbeurs en maak kans op de laatste duotickets.

(evdw)

Info: www.clubkalmthout.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners