WK Hoogerheid.© BELGA

WK Veldrijden in Hoogerheide zorgt ook in Zandvliet voor druk verkeer

Zandvliet -

Hoogerheide maakt zich weer op voor het WK veldrijden op 4 en 5 februari. Een internationaal gezelschap verzamelt er om in de modder op de Brabantse Wal te strijden om de wereldtitel veldrijden. Een WK heeft ook directe invloed op het verkeer.

Het WK in buurgemeente Hoogerheide brengt een groot aantal supporters uit binnen- en buitenland met zich mee. Voor het goede verloop van dit evenement, worden diverse verkeersmaatregelen getroffen rondom het parcours, in de kern Hoogerheide en op wegen die leiden naar dit WK. 

Het autoverkeer zal via de A58/A4 uit de richting van België, Zeeland en Bergen op Zoom via Afslag 30/29 via de provinciale wegen naar de diverse parkeerlocaties worden geleid.

In de periode dat bezoekers vanuit België naar Nederland rijden, worden zij via de afslag Zandvliet over de Hollandseweg richting Ossendrecht geleid door middel van infoborden. In de periode dat bezoekers huiswaarts keren, worden zij via Ossendrecht - Hollandseweg richting Scheldelaan geleid waarna ze hun weg kunnen vervolgen.

(evdw)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners