De U11 van Oxaco kunnen in de prijzen vallen.© RR

Stemmen voor de Boechoutse sportkampioenen

Boechout -

Over een kleine twee weken organiseert de gemeente Boechout en zijn sportraad opnieuw zijn Feest van de Sport. Tijdens dit moment worden de grandioze trainer, de fenomenale sporter, de sportieve nieuwkomer en de super sportvrijwilliger van 2022 bekend gemaakt.

Om aan te geven wie deze prijzen mag ontvangen, kunnen de Boechoutenaren en leden van de sportverenigingen nog tot en met woensdag 1 februari een stem uitbrengen. “Na twee digitale edities van ons Feest van de Sport, organiseren we dit jaar opnieuw een echt feest in Sportpark Sneppenbos”, legt schepen van Sport Rudi Goyvaerts (Pro Boechout-Vremde) uit.

De afgelopen weken kon iedereen kandidaat-sportlaureaten nomineren voor één van de titels. “In totaal zijn er elf genomineerden. Iedereen kan nu stemmen op z’n favoriet. “

Stemmen kan via www.hoplr.com/enquete/sportlaureaten2022. Alle informatie en foto’s van de genomineerden staan op www.boechout.be/feestvandesport. Ook een vakjury zal punten geven. De winnaars ontvangen een prijs ter waarde van 125 euro.

Het Feest van de Sport gaat door op vrijdag 3 februari in Sportpark Sneppenbos vanaf 19.30 uur. De avond wordt gepresenteerd door Hilde Van Malderen, de afterparty wordt samen met Spartans Academy georganiseerd. (fisp)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners