© Play4

Nog een Antwerpenaar in ‘Big Brother’: Ias (22) uit Schilde belooft “niet tussen de lijntjes” te lopen

‘Big Brother’-kijkers maken in de aflevering van maandagavond kennis met twee nieuwe bewoners. Eén van hen is Ias, een 22-jarige Schildenaar. De jonge kerel zou weleens voor opschudding kunnen zorgen.“Ik ben iemand die je leuk vindt of niet leuk vindt. Ik loop niet tussen de lijntjes”, klinkt het.

edb

Op de Big Brother-livestream waren afgelopen weekend twee nieuwe gezichten op te merken. Al hebben de andere bewoners hun nieuwe huisgenoten nog niet gezien. Ias verblijft samen met de Nederlandse Jacqueline (55) in het datacenter, een afgesloten ruimte. Vermoedelijk zullen ze later vandaag de groep vervoegen.

Ias is zelfstandig glazenwasser en woont bij zijn ouders in Schilde. Hij is heel sociaal en kijkt er naar uit om veel nieuwe mensen te leren kennen in het huis. De sportieve Antwerpenaar neemt geen blad voor de mond en heeft een uitgesproken mening. Hij zal het dan ook zeker niet laten om bondjes te smeden met de juiste mensen. Ias wil bewijzen dat ook een jonge kerel als hij in staat is om het experiment te winnen en zal daarvoor niets of niemand uit de weg gaan. Hij loopt niet tussen de lijntjes, zegt hij.

Ook Jacqueline (55) uit Silvolde heeft een grote persoonlijkheid. Ze is heel direct en is dan ook van plan haar medebewoners altijd te vertellen waar het op staat. “Als ik iets in mijn kop heb wat ik wil, heb ik het nog lang niet in mijn kont”, zegt ze. Jacqueline is een echte horecavrouw: al twintig jaar baat ze met haar man een zaak uit. Een tactiek voor het spel heeft ze niet, maar haar mensenkennis zal ze wel kunnen gebruiken om zieltjes te winnen.

© Play4

Big Brother, elke weekdag om 20.30u op GoPlay en om 22.00u op Play4.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER