‘Roomies’-actrice Ahlaam Teghadouini sliep als tiener soms op straat: “Mijn mama weet het niet”

Actrice Ahlaam Teghadouini (25) vertelde zondag in de talkshow van Jan Jaap Van der Wal over haar jeugdjaren. Nadat haar moeder terugkeerde naar Nederland, bleef zij als 15-jarige alleen achter in Brussel. “Ik sliep soms op een bankje in het park”, zegt ze daarover. Haar moeder heeft het nooit geweten.

edb

Ahlaam werd geboren in Nederland, maar groeide op in Brussel. Toen zij als tiener kunstonderwijs wilde volgen, zorgde dat voor spanningen thuis. Haar moeder was het er niet mee eens. “Ze vond het een te groot risico”, zegt Ahlaam. Toen ze 15 jaar was en haar moeder besloot terug te keren naar Nederland, ging de actrice niet mee. Ze bleef achter in Brussel, zonder thuis. Vele nachten spendeerde ze op straat, zonder dat haar vrienden of haar moeder het wisten. “Mama weet het nu nog altijd niet. Primeur!”, lacht de actrice.

Kunstonderwijs bleek toch de juiste keuze voor Ahlaam. Ze krijgt terecht de stempel van opkomend talent. De laatste jaren was ze te zien in Grond, Hoodie, Sihame en Roomies.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER