De wandeling lokte veel volk.© RR

Wandeling voor Kom op tegen Kanker draait uit op onverhoopt succes

Bevel, Nijlen -

De vrijwilligers van Team Bertha organiseerden zondag ‘Bevel wandelt tegen kanker’. Daar daagden fors meer mensen op dan de organisatoren hadden durven hopen.

Bert Provoost

“De tweede wandeling van ons wandelcriterium in het landelijke Bevel was een groot succes. In Kafee De Max was het vanaf 8u een komen en gaan van wandelaars die het goede doel wilden steunen. Ondanks het koude weer namen 711 stappers deel aan de wandelingen van 6 of 11 kilometer. Een onverhoopt succes, want we hadden in onze stoutste dromen gerekend op een 500-tal deelnemers. De volledige opbrengst gaat naar Kom op tegen Kanker”, zegt Bart Van Camp.

De wandeling liep langs het winterdecor van de boorden van de Grote Nete en natuurdomein Kruiskensberg. Op 19 maart organiseert Team Bertha ‘Nijlen wandelt tegen kanker’. Starten kan dan aan sporthal ’t Zand in Nijlen. “We durven geen getallen meer plakken op het aantal te verwachten deelnemers”, klinkt het bij de organisatie.

Het organiserende Team Bertha bestaat uit familieleden die dit organiseren ter nagedachtenis van een aan kanker overleden familielid. (bepr)

© RR

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners