Pamela Anderson© AFP

Pamela Anderson beschuldigt collega-acteur van tonen geslachtsdeel: “Nu staan we quitte, zei hij”

De Amerikaanse acteur Tim Allen heeft zijn geslachtsdeel getoond aan Pamela Anderson tijdens de opnames van de sitcom ‘Home Improvement’, begin jaren ‘90. Dat beweert de actrice in haar aanstaande memoires, die eind januari verkrijgbaar zijn. Allen ontkent de beschuldiging.

jvhBron: Variety, De Telegraaf

Het Amerikaanse vakblad Variety kreeg vast een voorpublicatie van het boek (getiteld ‘Love, Pamela’) te zien. “Op de eerste opnamedag liep ik mijn kleedkamer uit, en stond Tim in de gang in zijn badjas”, schrijft de destijds 23-jarige actrice daarin. “Hij opende zijn badjas, en flashte me heel snel. Hij was volledig naakt. Hij zei dat dat maar eerlijk was, omdat hij mij ook naakt had gezien.” Daarmee verwees Allen waarschijnlijk naar de Playboy-fotoshoots van Anderson. “‘Nu staan we quitte’, zei hij. Ik lachte ongemakkelijk.”

Allen, destijds 37 jaar oud, zegt in een reactie dat de bewering van Anderson onzin is. “Nee, dit is nooit gebeurd. Ik zou zoiets nooit doen.”

‘Home Improvement’ was begin jaren ‘90 een populaire sitcom in de Verenigde Staten. Allen speelde daarin de klusjesman Tim Taylor, een vader van drie zonen met een eigen klusprogramma op de lokale televisiezender. Anderson speelde in de eerste twee seizoenen van het programma Lisa, de assistente van het tv-programma.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER