Op de nieuwe website van Het GielsBos kan je een virtueel bezoek brengen aan de zorginstelling.© RR

Het GielsBos steekt website in nieuw kleedje: “Virtueel bezoek aan woning is mogelijk”

Gierle

Zorgcentrum Het GielsBos in Gierle (Lille) pakt uit met een gloednieuwe website. Zowel inhoudelijk als lay-outmatig ziet de website van Het GielsBos in een nieuw kleedje.

“Als innovatieve zorgvoorziening in het hartje van de Kempen zetten wij ons ook graag online sterk in de markt voor iedereen die op zoek is naar een buitengewoon zorgaanbod, een toffe job of fijn vrijwilligerswerk”, zegt Elke Verhagen, communicatieverantwoordelijke bij Het GielsBos in Gierle. “Met onze nieuwe website willen we troeven zoals innovatie, inclusie, cliëntgerichtheid en professionaliteit uitstralen.”

De medewerkers van het centrum voor kinderen en volwassenen met een beperking kropen in de huid van de doelgroepen om na te gaan naar welke informatie ze op zoek zijn en op welke vragen ze een antwoord willen. “Dankzij onze nieuwe website vinden zij snel de weg in het GielsBos”, luidt het nog. “We kunnen via een virtueel bezoek aan een GielsBos-woning nieuwe cliënten hun potentiële nieuwe thuis laten binnenlopen. En dankzij de vele video’s gunnen we hen een unieke blik achter de schermen van het leven zoals het bij ons is. Onze inclusieve infrastructuur staat ook open voor wie niet bij ons woont.”

Op de nieuwe website staat ook alle informatie over een job of een stageplek bij Het GielsBos. (bvdl)

www.hetgielsbos.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners