De gemeenten Balen en Mol stappen in het project ‘Omdenken - kringlopen sluiten door samenwerking’.© rr

Rurant nodigt Balense en Molse landbouwers uit op voorjaarsborrel

Balen, Mol -

Het platform voor rurale ontwikkeling in de provincie Antwerpen Rurant organiseert donderdagavond 2 februari een voorjaarsborrel voor landbouwers uit Balen en Mol. De ‘Omdenken voorjaarsborrel’ vindt om 20u plaats in de parochiezaal van Balen-Rosselaar.

De ‘Omdenken voorjaarsborrel’ is niet alleen een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje. Het is meteen ook de gelegenheid om te vernemen dat de gemeenten Balen en Mol in het project ‘Omdenken - kringlopen sluiten door samenwerking’ stappen.

Dit project moet landbouwers ondersteunen in het zoeken naar nieuwe kansen voor klimaatrobuustere bedrijfsmodellen.Tijdens de voorjaarsborrel maken landbouwers kennis met enkele experten en ontdekken ze hoe ze een gratis klimaat– en waterscan kunnen aanvragen.

De voorjaarsborrel in Balen staat open voor alle landbouwers in Balen en Mol. Vooraf inschrijven is wel nodig. Dat kan  via deze link ( ). Wie op de borrel niet aanwezig kan zijn, kan via de link ook aangeven om op de hoogte gehouden te worden.

Rurant organiseert ook nog een borrel voor landbouwers uit Ravels en Arendonk (donderdag 2 februari om 13.30u in Gemeentezaal, Eelstraat 4 in Ravels-Eel) en voor landbouwers uit Retie en Oud-Turnhout (dinsdag 7 februari om 20u in GC Den Dries, Kerkhofstraat 37 in Retie).  (mto )

docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd7s48jw4lsNuFxDPq7TBJ2GM4Wr8LrRpGhrKguF-Or0p7UbA/viewform

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners