© REUTERS

Kylie Jenner koos een ‘lullig’ Arabisch woord als naam voor haar zoontje: “Wie gaat het haar vertellen?”

Kylie Jenner maakte zondag, bijna een jaar na de geboorte van haar zoontje, bekend hoe de jongen heet: Aire. Wie Arabisch spreekt, weet dat dat geen al te snuggere keuze is. “Wie gaat het haar vertellen?”, vraagt een Arabisch sprekende TikTokker.

edb

‘Lucht’ in het Spaans of ‘een oppervlakte’ in het Frans: mogelijk kende je deze betekenissen van het woord ‘aire’ al. Arabisch sprekende tiktokkers en twitteraars wijzen sinds de bekendmaking van Kylie echter op nog een andere vertaling. Aire zou ‘mijn penis’ betekenen in het Arabisch, of toch in bepaalde dialecten. Dat zegt een TikTokker in een video die intussen 7 miljoen keer bekeken werd, en wordt bevestigd in verschillende tweets.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Kylie hoeft zich echter niet té veel zorgen te maken. Het Arabische woord voor ‘mijn penis’ spreek je uit als ‘ayri’. Jenner gaf op Snapchat te kennen dat de naam van haar zoon uitgesproken wordt als ‘air’, het Engelse ‘lucht’. De ‘e’ op het einde spreek je dus niet uit.

Aire is al de tweede naam die Kylie kiest voor haar zoontje. Bij zijn geboorte maakte ze bekend dat de jongen Wolf heette, maar niet veel later liet ze weten de naam te veranderen omdat die niet bij de baby paste. Nu pas maakte ze de echte naam wereldkundig. Aire is intussen bijna een jaar oud. Dochter Stormi Webster is nu vier jaar. Begin januari werd bekend dat Kylie en Travis Scott, de vader van haar kinderen, niet langer een koppel zijn.

LEES OOK. Kylie Jenner en Travis Scott andermaal uit elkaar

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER