Twee opvallende fotojurken op de rode loper: Camille zaterdagavond en Jullia Roberts bijna twee maanden geleden.© Greg Allen/Invision/AP

Ode aan topjaar 2022, maar ook aan Julia Roberts? Camille schittert in fotojurk op Gala van de Gouden K’s

Brussel -

De razend populaire zangeres Camille was mede dankzij haar glamoureuze fotojurk een van de meestbesproken verschijningen tijdens het tiende Gala van de Gouden K’s. Met haar opmerkelijke creatie leek ze Julia Roberts achterna te gaan, want die actrice verscheen bijna twee maanden geleden ook al eens in een verrassende fotojurk bij de Kennedy Center Honors.

Tijdens de Kennedy Center Honors begin december werd George Clooney in de bloemetjes gezet. Om dat extra in de verf te zetten, droeg Julia Roberts op het gala een jurk vol foto’s van de acteur, met wie ze vorig jaar nog te zien was in Ticket to Paradise.

LEES OOK. Actrice Julia Roberts draagt jurk vol George Clooney-hoofden op prestigieuze prijsuitreiking

De razend populaire Camille dook gisteren met een soortgelijke creatie op, maar zij koos voor foto’s van zichzelf en een meer flamboyante kleur. “Samen met mijn stylist Jody Van Geert bedacht ik een jurk met allemaal foto’s van vorig jaar. Omdat 2022 zonder twijfel één van de mooiste jaren van mijn leven was“, motiveerde Camille haar keuze. ”We hebben er echt werk van gemaakt. Nicky Vankets maakte de jurk en ik ben er heel erg blij mee”, genoot Camille, die in de prijzen viel met #LikeMe, het programma waarmee ze doorbrak, maar ook solo als beste artiest.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER