Niet de ideale voorbereiding: Sven Nys moet in Benidorm meteen gestolen fietsen gaan aangeven bij politie

Zondag strijkt de Wereldbeker veldrijden neer in Benidorm. Een uitje naar Spanje zou altijd leuk moeten zijn normaal, maar voor Sven Nys en Baloise Trek Lions kon het niet slechter beginnen op Spaanse bodem.

Jens Heylen, Guy Van den Langenbergh

LEES OOK. Parcoursverkenning Benidorm: snel, gevaarlijk, maar ondanks diefstal nu al een succes: “Pidcock is de favoriet”

Nys moest namelijk meteen naar het plaatselijke politiekantoor afzakken om aangifte te doen van enkele gestolen fietsen. Tijdens de verkenning van het (snelle) parcours in de badplaats werden namelijk zowel Shirin van Anrooij (Baloise Trek Lions) als Fleur Moors (Pauwels Sauzen-Bingoal) het slachtoffer van diefstal.

Nys stapte bijgevolg samen met de ouders van Moors naar de politie in de hoop de twee ontvreemde fietsen te recupereren. “Shirin stapte van haar fiets, draaide zich even om en plots was haar fiets weg”, vertelde Nys.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Veldrijden