Verjaardagspakketten voor kansarme kinderen inpakken bij Feestvarken vzw: je kan het boeken bij De Warmste Teams als teambuilding, net zoals tientallen andere activiteiten.© kma

De Warmste Teams steunt Feestvarken vzw dat Malle ingeruild heeft voor Lille

Zoersel, Malle -

Via De Warmste Teams kan je voortaan een teambuilding of workshop boeken, waarbij je rechtstreeks Feestvarken vzw steunt. Het initiatief van DWT gaat uit van Rudy Van Nuffelen van Rudvans bv uit Zoersel. Die schonk enkele jaren geleden al eens de opbrengst van de uitputtingsrally Maroc Challenge waaraan zijn zoon en een makker deelnamen aan Feestvarken vzw.

Kristin Matthyssen

Eerst een verrassende verhuis te melden: Feestvarken vzw heeft bakermat Malle verlaten. De organisatie maakt verjaardagspakketten voor kansarme kinderen en die vraag blijft groeien. “Zodat onze locatie in De Werkplaats aan Den Brekel te klein werd”, zegt Koen Hendrickx die er al van bij het begin bij is. “We huren nu de vroegere Aveve-winkel aan Den Balsakker in Lille, waar we dubbel zoveel ruimte hebben, en die toch ook al aardig vol staat. De samenwerking met de gasten van Monnikenheide zoals in De Werkplaats blijft wel. Ze zullen niet meer onze pakketten verpakken, maar gaan wel het geschenkpapier knippen.”

De Warmste Teams (DWT) is een initiatief van Rudy Van Nuffelen van Rudvans uit Zoersel, met een sociale inslag van maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. “Bedrijven of organisaties die een teambuilding of workshop willen organiseren voor hun medewerkers, of zelfs families voor feesten en -uitjes, vinden op onze website www.dewarmsteteams.be op dit moment al meer dan 120 aanbieders. Op alle reservaties die via www.dewarmsteteams.be worden aangevraagd krijgen wij met De Warmste Teams van onze warme partners een aanbrengcommissie. Gemiddeld een kwart van deze commissie gaat rechtstreeks naar Feestvarken vzw. Meer: in het aanbod zitten zelfs een teambuildingactiviteit van Feestvarken, zoals verjaardagspakketten verpakken of deelname aan de jaarlijkse zeepkistenrace. Maar ook deejays, locaties, video- en fotografen, foodtrucks, attractieverhuur, culinaire workshops: ieder vindt zijn ding, verspreid over heel Vlaanderen. We mikken op bedrijven die iets voor hun medewerkers willen doen, en tegelijk iets voor de maatschappij willen bijdragen. Alle aanbieders voldoen aan ons DWT-kwaliteitscharter.”

www.dewarmsteteams.be

www.feestvarkenvzw.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners