Lichtjeswandeling voor heel het gezin.© rr

Gezinsbond Kapellen organiseert lichtjeswandeling in Moretusbos

Kapellen, Stabroek -

Gezinsbond Kapellen zorgt ervoor dat je op zaterdag 4 februari toch kunt wandelen in het Moretusbos wanneer het al donker is. Zo wordt het feest van Lichtmis opnieuw actueel.

Alles draait rond Lichtmis. Voor velen is de betekenis en de inhoud van dit christelijke feest in de loop der jaren verwaterd. Wie terug wil weten wat Lichtmis precies inhoudt, is die avond met fluohesje van de partij om 18u30 aan het kasteel Ravenhof in Putte-Stabroek. Je kan ter plekke ook sfeerlichtjes aankopen tegen 4 euro. De opbrengst gaat integraal naar het werk voor kankerbestrijding. 

Eduard Schrauwen van Gezinsbond Kapellen: “Het wordt een evenement waar we licht en lekkernijen combineren. Eerst is er een wandeling door het Moretusbos, waar lichtjes de juiste sfeer moeten geven. Iedereen brengt zijn eigen lichtje mee. Fakkels of ander open vuur wordt niet toegelaten. Na de tocht is er een drankje. Wie zin heeft in een hapje magie, sfeer en gezelligheid moet zich inschrijven met vermelding van het aantal personen. Dat kost 1 euro voor leden en 1,5 euro niet-leden.

(evdw)

Info en inschrijven: Gezinsbons.kapellen@gmail.com

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners