© SK Beveren

SK Beveren haalt Slovaakse winger op huurbasis naar de Freethiel

Vers bloed op de Freethiel. De Slovaak David Hrncar (25) wordt tot aan het einde van dit seizoen gehuurd door SK Beveren, dat ook een aankoopoptie bedong.

Hannes Van Gael

De 25-jarige flankspeler komt over van Slovan Bratislava uit Slovakije. Dit seizoen realiseerde hij zeven goals en drie assists in 20 wedstrijden over alle competities. “Hoewel we David nu huren, hopen we onze gemeenschappelijke doelstellingen te kunnen bereiken zodat hij ook de komende jaren een belangrijk onderdeel van ons team kan blijven”, zijn de Waaslanders van plan om Hrncar, die met rugnummer 22 zal spelen, langer op de Freethiel te houden.

“Elke inkomende speler moet een onmiddellijke impact hebben in onze strijd om de toppositie”, zegt CEO Antoine Gobin op de Beverse webstek. “De komst van David is een duidelijk signaal dat we ons team nog steeds proberen te verbeteren. We hebben in december met Wim en Jordi gesproken over meer onvoorspelbaarheid en meer kracht vanop de vleugels. David past perfect in dat profiel: hij is in staat om vanaf de achterlijn of vanaf de vleugel aan te vallen. Hij is een speler met een ‘grote motor’ die de intensiteit zal hebben die we nodig hebben in de titelstrijd.”

MEER OVER SK Beveren

MEER OVER VOETBAL