© rr

Veertien faillissementen uitgesproken

Kempen -

De ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft dinsdag veertien faillissementen uitgesproken. Vier van de getroffen bedrijven waren gevestigd in Turnhout.

Marc Peeters

Zo werd de cv All-Shore Welding Services met zetel in de Rubensstraat in Turnhout gedagvaard. De onderneming behandelde metaal. Ook de zaakvoerder Virgil Chantalou uit Oud-Turnhout is failliet. De curator in beide dossiers is Ronny Ceusters. Dezelfde curator behandelt de faling van de bv Ted Invest, een holding eveneens gevestigd in de Rubensstraat. Ook de garage De Kaai, Brugstraat in Turnhout, werd gedagvaard. De curator is Ben De Groof. Kathleen Geboers, Imkerpad in Turnhout, legde zelf de boeken neer. De vrouw verzorgde pakjesvervoer. De curator is Ben De Groof.

Op de Vrijheid in Hoogstraten valt na het neerleggen van de boeken het doek over de bv Keukens & Keukens. De curatoren zijn Johan Van Cauwenbergh en Michiel Roets. De bv Nijm Immo, Vaartstraat in Geel, was een bouwbedrijf. De onderneming werd gedagvaard, de curator is Tom Vandecruys.

De bv Joining Hands, Torteldreef in Oud-Turnhout, verzorgde financiële dienstverlening. Het faillissement volgde na dagvaarding, An Notelteirs is de curator. Delano Meulenhof uit Arendonk is eveneens failliet na dagvaarding, Eef Stessens rondt de zaak af. De bv Roof & Event Services, Neerstraat in Oud-Turnhout, voerde dakwerkzaamheden uit en werd gedagvaard. De curator in deze zaak is Silvie Sterckx. De bv Magloria, Sint-Sebastiaansstraat in Merksplas, handelde in cosmetica en toiletartikelen. Geer Naulaert treedt na dagvaarding op als curator.

In Westerlo valt het doek over de vzw De Zoelse Dravers met vestigingsadres op de Oude Zoerlebaan. De organisatie, die actief is in de paardensport, werd gedagvaard. De curatoren zijn Jacques Arnauts-Smeets en Gunter Peeters.

De bv Sentex Medical Group, Atealaan in Herentals, handelde in farmaceutische producten. De firma werd gedagvaard, de curator is Steven Heylen. Marcos Hermenegildo, ten slotte, baatte een afhaalrestaurant uit in de Meistraat in Dessel. De man legde zelf de boeken neer, de curator is Christophe Geukens. (mph)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners