Open op Zondag brengt lokaal talent op het Boechoutse podium. © RR

Ticketverkoop van Boechouts cultureel voorjaar met Jean Blaute en School is Cool vat aan

Boechout -

In Boechout is de ticketverkoop voor het culturele voorjaar van start gegaan. Op het programma staan onder andere Ronny Mosuse, School is Cool, Jean Blaute, Tijs Vanneste en Henk Rijckaert.

“Het culturele aanbod voor het voorjaar belooft ons momenten van ontspanning, gezelligheid, schoonheid en verbondenheid. We brengen opnieuw een divers en sterk programma met theater, muziek, comedy, tentoonstellingen, lezingen en films”, zegt burgemeester Koen T’Sijen (Pro Boechout-Vremde), bevoegd voor cultuur.

Johan Petit en Herwig Ilegems van MartHA!tentatief komen langs met hun voorstelling Hoe te leven? terwijl acteurs Katrien De Becker en Johan De Paepe met Vremds Koppel herkenbare en hilarische situaties brengen. Ook lokaal talent zoals Open op Zondag krijgt een podium.

Voor de kleuters maakten Mich en Raf Walschaerts een nieuwe versie van Akke Akke Tuut. Thomas Van Caeneghem en Lander Severins brengen de voorstelling. Voor kinderen vanaf tien jaar schreven Tom Schoonooghe en Brenda Froyen Pssst…, waarin ze het thema van psychische problemen uit de taboesfeer halen.

In juni komen ook de openluchtvoorstellingen terug naar het Wiebelplein. Tickets kopen, kan via www.boechout.be/vooruit.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners