©  sare

Man zwaargewond na steekpartij in winkel, dader(s) gevlucht

Antwerpen -

Bij een steekpartij in een winkel in de Diepestraat in Antwerpen is zondagavond een man zwaargewond geraakt. Het slachtoffer had ruzie gekregen met een groepje (jonge)mannen. Volgens de broer van het slachtoffer waren de daders uit op geld.

De feiten speelden zich zondagavond even voor 18u af in een winkel op de hoek van de Diepestraat en de Lange Van Sterbeeckstraat in Antwerpen-Noord. Volgens de eerste vaststellingen van de politie is het daar tot een discussie gekomen tussen de winkeluitbater en een groepje vermoedelijk jonge mannen.

De winkeluitbater, Ismatullah Safi (32), kreeg vervolgens verschillende messteken, onder meer in de borst. Hij verloor heel wat bloed maar zou niet in levensgevaar verkeren. “In het ziekenhuis is het slachtoffer meteen naar het operatiekwartier gebracht”, zegt Wouter Bruyns, woordvoerder van de politiezone Antwerpen.

De groep mannen vertrok na de steekpartij. “We hebben na de feiten meteen nazicht gedaan in de omgeving, maar de verdachten konden nog niet gevat worden”, aldus Bruyns. Het labo van de gerechtelijke politie kwam ter plaatse voor een sporenonderzoek.

De broer van het slachtoffer baat aan de overkant van de straat een winkel uit. Volgens hem hadden de aanvallers het op geld gemunt en haalden ze vrijwel onmiddellijk uit met een mes. Zijn broer werd in de borst, de zij en de bil gestoken. (sare)

©  sare

 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners