Peter Terrin ©  Photoshot

Davidsfonds Zandhoven heeft Peter Terrin te gast op Toast Literair in gemeentezaal Pulderbos

Zandhoven -

Davidsfonds Zandhoven heeft fotograaf en auteur Peter Terrin te gast in het gemeentezaaltje van Pulderbos op zondag 22 januari in het kader van Toast Literair. Een unieke kans voor literatuurliefhebbers om te komen luisteren naar wat de AKO-literatuurprijswinnaar te vertellen heeft.

Kristin Matthyssen

Peter Terrin wordt geïnterviewd door Melissa Giardina. Hij schreef bekende romans zoals De Bewakers en Post Mortem. Toast Literair start om 9u. U krijgt er meteen een zeer royaal ontbijt bij. Davidsfondsleden betalen 19 euro, niet-leden 23 euro, en kinderen tot twaalf jaar slechts 10 euro.

Inschrijven voor 18 januari via vco65.df@gmail.com

Op woensdag 25 januari heeft het Davidsfonds ook een interessante lezing van professor Yves Senden op het programma staan, over “Rachmaninov – Een pianist met religieuze kantjes”. De voordracht gaat door in de raadzaal van het gemeentehuis van Zandhoven van 14 tot 16u en woensdag 1 februari van 14 tot 16u. Er worden ook opnames getoond van Rachmaninov. Facultatief kan je op 5 februari in Bozar in Brussel een concert bijwonen van het Nationaal Orkest van België met muziek van Rachmaninov.

Alle info over inschrijvingen en prijzen van beide activiteiten op www.davidsfonds.be/activiteiten.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners