Kapster Shana Rosseels van In-2-Hair in Zandhoven verkoopt zondag van 13u tot 15u kleding van haar uit de hand gelopen webshop Tutu in café De Cap van haar ouders in Grobbendonk. ©  Tutu

Kapster Shana van In-2-Hair houdt eerste mode-evenementje van haar nieuwe (web)shop Tutu in café De Cap

Zandhoven, Grobbendonk -

Shana Rosseels (28) opende in mei 2017 kapsalon In-2-Hair op de Liersebaan in Zandhoven. Sinds oktober vorig jaar verkoopt ze er ook kleding onder de naam Tutu. Het is eigenlijk een uit de hand gelopen webshop. Deze zondag 15 januari tussen 13 en 15u houdt ze haar eerste evenementje in café De Cap van haar ouders in Grobbendonk. Een goeie manier om eens kennis te maken met de collecties van de kapster, die zelf haar kledingstukken showt op de website van Tutu.

Paul Rosseels en Karine Carpentier heropenden in april 2022 de vroegere bekende discotheep Cap 3000 als café De Cap. In het pand op de hoek van de Pulsesteenweg en de Vierselse Baan in Grobbendonk gaan de stoelen op zondagnamiddag sowieso wat aan de kant. Een goede gelegenheid voor dochter Shana Rosseels om er haar eerste soldenevenementje van haar webshop te organiseren.

In oktober begon ze met Tutu in de coronanasleep als aanvulling op haar kapsalon In-2-Hair op de Liersebaan 42 in het centrum van Zandhoven. “Het was eigenlijk de bedoeling een webshop te beginnen, maar intussen is mijn hele keuken achter het kapsalon omgebouwd en ingepalmd”, lacht Shana Rosseels (28). De jonge kapster merkt dat veel klanten de jurken, truien, broeken en accessoires toch nog persoonlijk willen passen of voelen. Vandaar om nu eens in het café van haar ouders de klanten uitgebreid die kennismaking te geven.

Shana Rosseels van In-2-Hair showt zelf de kleding die ze verkoopt. ©  Tutu

Er vallen mooie koopjes te doen zondag. “De kledingstijl van Tutu omschrijven vind ik heel moeilijk. Omdat nu de eindejaarsfeesten achter de rug zijn, zitten er best wel wat feestelijke stukken tussen, maar op zich mik ik met Tutu op heel gewone, comfortabele damesmode. Allemaal leuk combineerbaar, daar let ik speciaal op. De prijzen zijn vriendelijk, vanaf 20 à 25 euro kan je al een kledingstuk kopen. Accessoires zoals riempjes beginnen vanaf 5 euro.”

Shana Rosseels. ©  Tutu

De kapster van In-2-Hair poseert zelf met de kleding op de website en de facebookpagina van Tutu. “Ik maak de mensen hun kapsel mooi, dan vind ik het tof dat ze ook ineens een nieuwe outfit kunnen kiezen, zodat je helemaal in ’t nieuw als een ander mens buiten stapt. Tutu komt inderdaad van ‘optutten’. Elke vrouw doet dat toch eens graag?”

Terwijl de man een pintje drinkt in De Cap, kan de vrouw dus zondag komen shoppen.

www.tu-tu.be

©  Tutu

©  Tutu

©  Tutu

©  Tutu

kma

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners