Koen en Geert vinden Kempus nu al een geweldige plek om te werken. © RR

Talent Tracks opent studio voor video en podcast in Kempus van VanRoey.be

Turnhout -

Amper drie maanden na de start van hun bedrijf Talent Tracks mogen Geert Van den Eijnden en Koen van Dun al Coca-Cola en Voka tot hun klanten rekenen. Geert en Koen helpen bedrijven hun werknemers te trainen en bouwen studio’s voor in-house filmpjes en podcasts. “Elke onderneming wordt in de toekomst een multimediabedrijf.”

Wouter Adriaensen

Geert Van den Eijnden is auteur van het boek Presenteren met impact en geeft al meer dan tien jaar bedrijfstrainingen in onder meer presenteren en overtuigend schrijven. Koen van Dun is zelfstandig sales- en marketingconsultant en geeft onder meer de opleiding ‘Sales voor niet-sales’. Samen richtten ze Talent Tracks op, waarmee ze bedrijven trainen in de nieuwe communicatie, marketing en sales.

LEES OOK. Talent Tracks schrijft nieuw verhaal in bedrijfstrainingen: “Ook voor kmo’s in de Kempen is dit de toekomst”

Daarnaast bouwt Talent Tracks ook studio’s voor het realiseren van filmpjes en podcasts bij ondernemingen. “We zijn ervan overtuigd dat elk bedrijf in de toekomst een multimediabedrijf wordt”, zeggen Geert en Koen. “Die mogelijkheden kunnen ingezet worden om visuele vacatures te maken, een professionele videomeeting te houden of een eigen podcast te starten. We hebben net een video- en podcaststudio gebouwd bij Voka in Brussel en zijn nu bezig bij influencer Nies Cools.”

Het indrukwekkende gebouw van Kempus, het hoofdkwartier van IT-specialist VanRoey.be aan de Turnhoutse ring. ©  rr

Mark Uytterhoeven

Op dit moment bouwt Talent Tracks haar eigen video- en podcaststudio bij Kempus, het hoofdkwartier van IT-specialist VanRoey.be aan de Turnhoutse ring. Die wordt binnenkort verhuurd aan geïnteresseerde bedrijven. Geert en Koen installeren bovendien hun kantoor in de Kempus. “We zijn heel blij met de komst van Talent Tracks”, zegt CEO Pat Van Roey van VanRoey.be. “Met Kempus bouwen we stevig aan een creatief Kempens ecosysteem. We gaan ook een dag per week samenwerken met Talent Tracks. Want ik geloof in echte Kempense kruisbestuiving.”

Naast de eigen studio blijft Talent Track inzetten op het aanbieden van trainingen. Daarvoor wordt samengewerkt met meer dan twintig trainers die hun sporen verdiend hebben. Televisiepresentator Mark Uytterhoeven leert bijvoorbeeld hoe te spreken voor een camera. “Op dit moment lopen er al structurele leertrajecten bij klanten als Coca-Cola, Voka en Agoria. Die zijn meestal in de grote steden gevestigd. Maar ook de Kempen en het zuiden van Nederland zijn er klaar voor. We willen deze streek inwijden in alle mogelijkheden.”

Talent Tracks en VanRoey.be gaan ook structureel samenwerken. © RR

www.talenttracks.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners