De afdeling groenten en fruit krijgt vooraan een plaats in de winkel. © ALDI

Aldi vernieuwt winkelinrichting en sluit daarvoor een week de deuren

Lier, Duffel -

Supermarktketen Aldi gaat de inrichting van zijn winkel op de Mechelsesteenweg in Lier vernieuwen. Om de ombouw mogelijk te maken, sluit de winkel op de grens met Duffel de deuren vanaf zaterdag 14 januari om 16u en heropent hij op zaterdag 21 januari.

Chris Van Rompaey

“Aldi investeerde de jongste jaren fors in een uitgebreid versassortiment. Vorig jaar groeide het aanbod verse groenten en fruit met ruim 10% vergeleken met 2021 en breidde het assortiment losse groenten en fruit sterk uit. Dit aanbod krijgt voortaan een prominente plaats vooraan de winkel. Op die manier creëren we een heuse versmarktbeleving. Ook het eiland met de wekelijkse promo’s op verse groeten en fruit staat voortaan bij de ingang van de winkel”, zegt verkoopmanager Jeroen Humblet.

“Met onze nieuwe winkelinrichting maken we winkelen nog eenvoudiger voor onze klanten. Door onmiddellijk vooraan de winkel onze verse groenten en fruit aan te bieden, kan de winkelkar meteen gevuld worden met het meest essentiële. De bakkerijafdeling blijft in de eerste gang net als het aanbod vers vlees en verse vis. De wekelijkse promoties komen telkens in het midden van iedere gang. De bekende tijdelijke aanbiedingen op woensdag en zaterdag worden analoog aan de Aldi-folder verdeeld over twee winkelgangen achteraan de winkel.”

Aldi Duffel heropent op zaterdagochtend 21 januari. In afwachting van de heropening kunnen klanten terecht in de nabijgelegen Aldi-winkels in Sint-Katelijne-Waver, Kontich en Lier (Lispersteenweg). (cvr)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Lier