Mees De Win en Lukas De Laender organiseren op zaterdag 28 januari de eerste editie van de fuif ‘Nachtraaf’ in Salle d’Eau in Lier. © RR

Nachtraaf trekt winters uitgaansleven met fuif weer op gang

Lier -

Mees De Win en Lukas De Laender organiseren op zaterdag 28 januari de eerste editie van ‘Nachtraaf’ in Salle d’Eau in Lier. Met hun nieuw concept willen ze het uitgaansleven in Lier nieuw leven inblazen.

Chris Van Rompaey

Mees De Win en Lukas De Laender groeiden op in Lier, en dus kozen ze ervoor om de eerste editie in het Lierse te organiseren. “Het aanbod aan uitgaansmogelijkheden in Lier is de laatste jaren jammer genoeg afgenomen. Naast de sluiting van La Rocca worden er nog weinig concerten, evenementen of feestgelegenheden georganiseerd, zeker in de wintermaanden. Daarom kozen we ervoor om onze eerste editie in Salle d’Eau, in centrum Lier, te laten plaatsvinden. Zo hopen we het nachtleven tijdens de wintermaanden te doen heropleven.”

Met ‘Nachtraaf’ willen de organisatoren zich onderscheiden door muziekstijlen te brengen die je niet iedere week tegenkomt. “Hoewel we een goede technobeat niet uit de weg gaan, ligt de focus voornamelijk op een diverse muziekkeuze. Deze editie wisten we Greg S. te strikken van Bonzai Records, die eerder al op Tomorrowland draaide en bekendstaat om zijn retro technobeats. Die beats zullen onder andere weerklinken uit het zelfgebouwde soundsystem dat Lukas heeft gebouwd, onder zijn artiestennaam HotseBotse Soundsystem”, vertelt Mees De Win.

“Voor de naam ‘Nachtraaf’ moesten we niet ver zoeken. We zijn namelijk allebei vroege vogels, maar dan in de tegengestelde betekenis. Een feestje of caféavond sluiten we meestal als een van de laatsten mee af,” zegt Lukas De Laender.

Tickets (10 euro): eventix.shop/xtquyb3m

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Lier