Vrijwilligers van Polderhart kwamen mee toosten. © evdw

Honderden polderbewoners zakken af naar eindejaarsdrink

Berendrecht -

Winter Wonder Weken zit erop. Een maand lang konden polderbewoners er terecht op de ijspiste. Lokale verenigingen baatten kraampjes uit in de verwarmde tent. Zondagmiddag wensten de inwoners van Berendrecht en Zandvliet elkaar het beste voor 2023.

Wie de tent binnenkwam, ontving gratis consumptiebonnetjes. Terwijl volwassenen elkaar het beste toewensten en genoten van een hapje en een drankje, konden de kinderen en jongeren gratis gebruik maken van de eveneens overdekt ijspiste.

Kinderen konden gratis ijsschaatsen. © evdw

Nicole Gijsels, Hilde De Smedt, Anke en Paul De Cap genieten mee. Vele jaren hield Paul De Cap frituur ’t Solft open. “Het sociale contact met de klanten is iets wat ik wel mis. Daarom kom ik naar hier. Hier kan ik opnieuw socializen en klanten van weleer ontmoeten. Knap initiatief!”

Nicole, Anke, Paul en Hilde blij met zo veel volk. © evdw

Ellen De Roeck, Sebastiaan Henkens en Jarno Mertens gingen graag in op de uitnodiging van het district en genoten alvast van een stevige hamburger. “Ik vind het leuk dat zoveel mensen hier ongedwongen samen komen”, zegt Ellen De Roeck.

Ellen, Sebastiaan en Jarno laten het smaken. © evdw

Districtsburgemeester Carl Geeraerts: “Toch goed dat we Winter Wonder Weken met ijspiste hebben laten doorgaan. De eerste editie in Berendrecht is een succes. We hebben geleerd van vorig jaar in Zandvliet. Een verwarmde tent en een overdekte ijspiste zijn nieuwigheden, die we volgende keer zeker moeten meenemen.”

 (evdw)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners