©  mpics

KSK Heist en Young Reds moeten tevreden zijn met een punt

Vrijdagavond bleven KSK Heist en Young Reds steken op een 2-2-gelijkspel. Heist domineerde de partij maar de Young Reds sleepten op efficiëntie toch nog een punt uit de brand door in de laatste tien minuten tweemaal te scoren.

Dries Van Thielen

De eerste helft begon met een oefenronde van zo’n kleine tien minuten. Daarna leed doelman Niels Devalckeneer dom balverlies en Redouan Benhamou knalde hem in twee tijden snoeihard binnen: 1-0 voor Heist en ban gebroken.

Heist pakte voor de winterstop 23 op 27 en had duidelijk het nodige vertrouwen getankt. Want de ploeg van Jo Christiaens bleef een hele eerste helft drukken, maar twee pogingen van Orye gingen er maar niet in. Ook Carrasco leek zijn goaltje mee te pikken, maar zijn schot ging centimeters naast. Ondertussen maakten de Young Reds voornamelijk antireclame voor beloftenploegen in de lagere reeksen met veel getier, vuile foutjes en de bijhorende gele kaarten. Rusten met 1-0.

©  mpics

Young Reds op een diefje

Heist wilde de goede flow meteen doorzetten en Carrasco bevestigde. De broer van kwam alleen voor doel en werkte beheerst af: 2-0. Na de nodige opstootjes moest Young Reds komen. En met verve: aanvoerder Adam Zaanan pakte de bal vol op de slof vanop zo’n 25 meter en heerlijk de winkelhaak in. Fre Van Aerschot was kansloos. De goal van het jaar?

2-1 met nog tien minuten te gaan. En Young Reds rook dat er meer in zat. Via wat gefrommel voor doel belandde een schotje van Dragan David Lausberg in goal: 2-2. Meteen ook de eindstand.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Lagere reeksen