©  Instagram/ISOPIX

Fans bezorgd om opvallend slanke Jessica Simpson: “Ze lijkt niet meer op zichzelf”

Vorig jaar werd zangeres Jessica Simpson (42) nog geprezen omdat ze in drie jaar tijd 45 kilo kwijtspeelde. Maar nu vragen haar volgers zich af of Simpson niet te ver is gegaan in haar strijd tegen de kilo’s. Volgens sommigen lijkt de zangeres op haar laatste Instagramfoto zelfs niet meer op zichzelf. “Wie is dit?”, schrijft een fan.

edb

LEES OOK. Jessica Simpson speelt 45 kilo kwijt in 3 jaar: “Kleine doelen stellen”

Jessica Simpson worstelde een tijdje met overgewicht en ongezonde gewichtsschommelingen. Maar in 2022 leek ze terug op de zangeres die we twintig jaar geleden leerden kennen in haar realityprogramma Newlyweds. De laatste maanden lijkt de Amerikaanse echter nog meer afgevallen te zijn, waardoor ze nu slanker dan ooit is. Deze week deelde ze op Instagram een foto met haar oud cheerleaderjasje “from 8th grade”, ofwel het tweede middelbaar, aan.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In de reacties spreken heel wat volgers hun bezorgdheid uit. “Ze lijkt niet meer op zichzelf”, “Wie is dit?”, “Hier is iets niet juist”,... Sommigen halen aan dat je als volwassen vrouw niet je tienerkleren hoort te passen.

Er worden vermoedens geuit dat de zangeres een operatie onderging en daarom zoveel afviel. Anderen hebben het over semaglutide, het diabetesmedicijn dat tegenwoordig ook bij ons heel populair is om af te vallen. Volgens een volger zou dat verklaren waarom Simpson zo smal is geworden in haar gezicht, aangezien dat een van de bijwerkingen zou zijn van het middel.

Een rage in Hollywood

Naar verluidt is semaglutide momenteel dé rage in Hollywood. Ook Khloé Kardashian werd er eerder deze week van beschuldigd het middel te gebruiken om extra kilo’s te verliezen. Een volger beweerde dat onder een foto van Khloé’s shoot voor het magazine Sorbet die ze op Instagram postte. “Laten we mijn jaren van trainen niet vergeten”, reageerde Khloé. “Ik sta vijf dagen per week om zes uur ’s ochtends in de gym.” Haar zus Kim kreeg met geruchten over semaglutide te maken nadat ze heel snel zeven kilo verloor om in Marilyn Monroe’s jurk te passen op het Met Gala.

LEES OOK. Diabetesmiddel zo populair om te vermageren dat diabetici zonder dreigen te vallen

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER