Op de affiche prijkt onder meer Han Solo, het alter ego van Han Coucke.© jwi

Gezinsbond Hulshout organiseert avondje schuddebuiken in parochiezaal: “Comedyavond met Koen Dewulf, Han Solo en David Galle”

Hulshout -

De Gezinsbond van Hulshout organiseert op zaterdag 21 januari een comedyavond in de Rode Zaal van de parochiezaal op de Grote Baan. Ze nodigen daarvoor stand-upcomedians Koen Dewulf, Han Solo en David Galle uit.

Kristof Van Rompaey

Koen Dewulf is als comedian, muzikant, presentator en acteur van vele markten thuis. Dat geldt ook voor Han Solo (het alter ego van Han Coucke), die onder meer bekend is van zijn rol als Lorenzo in de bekroonde reeks Bevergem. Hij vertolkte onder meer ook vaste rollen in De Kotmadam en Louis Louise. David Galle leverde doorheen de jaren dan weer tal van bijdragen aan televisieprogramma’s. Hij won in januari 2009 de Comedy Casino Cup op Canvas. Zijn tournee met David Galle Komt moest hij vroegtijdig beëindigen door de coronapandemie.

“Het wordt lachen geblazen tijdens deze gezellige Comedy Line Up”, beloven de organisatoren. “Een ticket kost 19,50 euro. Dat kan je op weekdagen tussen 17 en 21u telefonisch bestellen of tijdens de weekends.” (kvro)

Bart Wouters: 0493.12.24.55

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners