Vier maanden na breuk heeft Leonardo DiCaprio (48) alweer de liefde gevonden (en ze is opnieuw veel jonger)

De geruchtenmolen wilde dat Leonardo DiCaprio (48) sinds kort een relatie had met Gigi Hadid (27), maar dat blijkt niet te kloppen: de Oscarwinnaar is volgens Amerikaanse media samen met actrice Victoria Lamas (23). En zo blijft DiCaprio zijn voorkeur voor vriendinnen jonger dan 25 volhouden.

jvhBron: De Telegraaf

Het koppel werd door paparazzi gespot tijdens een afspraakje in het restaurant The Birds Street Club in Hollywood. Lamas, de dochter van acteur Lorenzo Lamas, past perfect binnen het cliché dat DiCaprio enkel relaties wil met vrouwen jonger dan 25. Lamas werd geboren in 1999, twee jaar na de release van Titanic, de film die van DiCaprio een wereldster maakte. DiCaprio had volgens Amerikaanse tabloids dit jaar ook kortstondige relaties met modellen Camila Morrone (25) en Maria Beregova (22).

LEES OOK. Welkom in ‘The 25 Club’: hoe Leonardo DiCaprio het nooit langer volhoudt bij zijn vriendinnen dan hun 25ste verjaardag

In Hollywood wordt al jarenlang de draak gestoken met het feit dat DiCaprio uitsluitend op vrouwen onder de 25 jaar valt. “Het is echt bewonderenswaardig hoe goed Leonardo zich inzet voor het klimaat, zodat hij een groenere planeet kan achterlaten voor zijn jongere vriendinnetjes”, grapte Amy Schumer nog tijdens de Oscaruitreiking in maart.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER