Het nieuws over het overlijden van carnavalsprins Wesley Swinnen ging als een schok door de gemeenschap. © Hans Otten, rr

Beste lezers uit Hulshout: dit was jullie jaar!

Hulshout -

Onze artikels uit Hulshout vielen duidelijk in de smaak in 2022. Jullie hebben ze namelijk meer dan 800.000 keer gelezen. In de top drie staan de verhalen van de in Westmeerbeek verongelukte carnavalsprins Wesley Swinnen (33), topchef Johan Schroven die kookte voor rusthuisbewoners in buurgemeente Heist-op-den-Berg en make-upartiest Kevin Van Den Bergh die Gert Verhulst en James Cooke liet verouderen. Dit was 2022 in Hulshout.

Kristof Van Rompaey

Een ongeval met zijn cabrio in Westmeerbeek kostte in mei het leven aan de 33-jarige Zoutlewenaar Wesley Swinnen van vzw De Kindervriendjes uit Houtvenne. In september zou hij normaal aftreden als carnavalsprins en keizer worden van de vereniging die zich inzet voor kindjes met kanker. Dit vreselijk drama liet jou als lezer niet onberoerd in 2022.

In onze top 3 komt ook het bourgondische kantje van onze dorpsgenoten bovendrijven. Dat topchef Johan Schroven van het Hulshoutse Hof Ter Hulst ging koken voor ouderen bij de buren in Heist-op-den-Berg, werd zeer gesmaakt. Kreeg jij honger van ons artikel?

Make-upartiest Kevin Van Den Bergh wekt de meest angstaanjagende wezens tot leven en meet mensen een ouder uiterlijk aan. © Nattida-Jayne Kanyachalao, Play4

We sluiten onze Hulshoutse top 3 af met make-upartiest Kevin Van Den Bergh, die de meest angstaanjagende wezens tot leven wekt en mensen een ouder uiterlijk aanmeet. Voor De Cooke & Verhulst Show veranderde hij James Cooke en Gert Verhulst destijds in oude mannen. “Ooit kreeg een acteur braakneigingen toen zijn nepbeen werd afgezaagd, omdat het materiaal in de prothese zo sterk op echt bot leek”, liet de expert onder meer optekenen.

Volg het nieuws over Hulshout ook in 2023 op de voet

Like onze Facebook-pagina: Gazet van Hulshout

Schrijf je hier in voor onze gemeentenieuwsbrief

Wil je zelf nieuws melden? Mail dan Kristof Van Rompaey via kristof.van.rompaey@gmail.com

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Dit was 2022