©  ISOPIX

Ook reservedoelman Koen Casteels gaat door als Rode Duivel: “Niet opnieuw van nul herbeginnen”

Een dag na Toby Alderweireld heeft ook Koen Casteels laten weten dat hij door wil gaan als Rode Duivel. De doelman van Wolfsburg deed de mededeling in een interview met de Wolfsburger Allgemeine Zeitung. “Ik ben niet van plan na dit toernooi te stoppen.”

Werner BourlezBron: BELGA

LEES OOK. Toby Alderweireld openhartig over Rode Duivels, Antwerp en teleurstelling in Qatar: “Het WK volg ik amper. Ik had er zelf nog willen staan…”

Kapitein Eden Hazard en bondscoach Roberto Martinez kondigden na het WK wel hun afscheid aan. “Maar ik denk niet dat we opnieuw helemaal van nul zullen beginnen”, zei Casteels nog. Ook Thibaut Courtois en Jan Vertonghen gaven al aan te willen blijven spelen voor de Rode Duivels.

De dertigjarige Casteels, die vier caps achter zijn naam heeft staan, was in Qatar de derde doelman van de Rode Duivels. Hij kwam niet in actie. Vier jaar geleden was hij ook al de derde doelman op het WK in Rusland.

Na een zege tegen Canada (1-0), een nederlaag tegen Marokko (2-0) en een gelijkspel tegen Kroatië (0-0) eindigde het WK in Qatar voor de Rode Duivels teleurstellend in de groepsfase.

MEER OVER DE RODE DUIVELS