©  GOYVAERTS/GMAX AGENCY

Cappellen - Lille United en match van Antwerps beloften uitgesteld door de vrieskou, volgen er nog afgelastingen?

Terwijl het WK voetbal dit weekend in het warme Qatar zijn ontknoping zal kennen, worden er op eigen (bevroren) bodem wedstrijden afgelast door de vrieskou. In de Challenger Pro League zijn Club NXT - Lierse en Deinze - Beerschot al uitgesteld. Vrijdag verscheen het bericht dat ook Cappellen - Lille United in Tweede Nationale niet kan doorgaan.

tsfn

De wedstrijd tussen Cappellen en Lille United in Tweede Nationale B stond gepland op vrijdagavond. Omdat het kwik al enkele dagen niet meer boven nul geraakt, is de ondergrond bevroren en te hard om op te voetballen. Ook de partij tussen Thes Sport en Young Reds, de beloftenploeg van Antwerp FC, zal zaterdag niet worden gespeeld. De scheidsrechter ging het veld controleren en oordeelde dat het onbespeeldag is.

LEES OOK. Cappellen en Lille United maken zich op voor wedstrijd op keihard veld: “Hopelijk krijgen we geen uitstel, ons programma is al druk genoeg”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Pas zondag stijgt de temperatuur weer tot boven nul. Of er tegen dan nog afgelastingen volgen, is nog maar de vraag. Marc Van Craen van Voetbal Vlaanderen deelde in jouw krant dat er geen algemene afgelasting komt en dat de scheidsrechters ter plekke zullen beslissen.

LEES OOK. Voetbal Vlaanderen kiest niet voor algemene afgelasting door de vrieskou: “Scheidsrechter zal ter plaatse beslissen”

LEES OOK. Winterkoude is spelbreker: Lierse en Beerschot komen dit weekend niet in actie

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Lagere reeksen