Vibrators naast de mascara: HEMA gaat seksspeeltjes verkopen

Tussen de mascara en gezichtscrèmes vind je bij Hema sinds vandaag ook seksspeeltjes. Het wordt even wennen, maar bij Hema valt te horen dat ze verwachten dat de nieuwe collectie niet veel stof zal doen opwaaien. “Seksueel plezier is onderdeel van je mooi en gezond voelen. Het is iets dat wij zien als iets heel gewoons.”

Gilles LiesenborghsBron: Het Parool

Verschillende soorten vibrators, glijmiddel, blinddoeken, erotische cadeausets… De Nederlandse warenhuisketen had al een uitgebreid aanbod, maar seksspeeltjes? Dat niet. Hema kiest er bewust voor om de nieuwe intieme producten niet videotheekgewijs weg te stoppen in een apart 18-plus-kamertje. Wel zullen de artikelen prominent uitgestald worden tussen de make-up en andere verzorgingsproducten in het Mooi-en-Gezond-schap.

“Het is inmiddels de normaalste zaak ter wereld. Daarom past het ook goed om deze speeltjes nu op een toegankelijke manier te verkopen”, zegt unitmanager Tamara van Geest aan Het Parool. Wie het toch graag iets discreter aanpakt, kan de speeltjes ook online vinden. De meeste prijzen schommelen tussen de 4 en 25 euro. Alleen de populaire luchtdrukvibrators zijn wat duurder.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Lifestyle