KBSK Retie - FC Berlaar-Heikant

FC Berlaar-Heikant wint voor de vierde keer op rij

Het gaat goed met FC Berlaar-Heikant in eerste provinciale Antwerpen, er werd ook in de wedstrijd tegen KBSK Retie een zege behaald. De winst van zondag betekent de vierde winst na elkaar voor Berlaar-Heikant.

Bron: RBFA app

Er werd een vroege voorsprong genomen door het bezoekende team toen Jonas Verbert scoorde in de 10de minuut. Tibo Michiels scoorde in de 16de minuut en bracht Berlaar-Heikant op 2-0. Jari Verschoren passeerde vijf minuten later de doelman en voerde de score verder op naar 3-0 voor Berlaar-Heikant. Direct na de rust vond Senne Dierckx het doel en poetste iets van de achterstand weg voor Retie. Zeven minuten later bouwde Berlaar-Heikant de marge verder uit toen Verbert nog een keer de doelman passeerde. Het was de vierde wedstrijd zonder overwinning op rij voor KBSK Retie.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Retie één overwinning behaald, één keer gelijk gespeeld en drie keer verloren, terwijl Berlaar-Heikant vier overwinningen en één nederlaag heeft.

KBSK Retie speelt de volgende wedstrijd uit tegen K. Kontich FC. De teams staan op zaterdag 17 december om 19.30 uur tegenover elkaar. FC Berlaar-Heikant neemt het zondag 18 december om 13.30 uur uit op tegen Sporting Tisselt.

DOELPUNTEN: 10' Verbert 0-1, 16' Michiels 0-2, 21' Verschoren 0-3, 47' Dierckx 1-3, 54' Verbert 1-4.

GELE KAARTEN: 9' Noeyens (Retie), 29' Gijs (Retie), 75' Haemels (Berlaar-Heikant).

Dit is een automatisch samengesteld artikel.

 

Wat vind je van dit artikel?

Goed

Kan beter

 
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Lagere reeksen