KSK 'S Gravenwezel-Schilde - K. Kontich FC

KSK 'S Gravenwezel-Schilde speelt gelijk in thuiswedstrijd tegen K. Kontich FC

KSK 'S Gravenwezel-Schilde is in de eerste helft op een 2-0 achterstand gekomen uit tegen K. Kontich FC in eerste provinciale Antwerpen, maar in de tweede helft kwam s Gravenwezel-Schilde goed terug. Uiteindelijk werden de punten gedeeld en eindigde het duel op 2-2.

Bron: RBFA app

De score werd geopend door het bezoekende team toen Matthias Baert scoorde in de 24ste minuut. Alexander Bell voerde de score verder op naar 2-0 na bijna een half uur. Direct na de rust vond Mohamed Belhadi het net en verkleinde de achterstand voor s Gravenwezel-Schilde. Mathias Gessner maakte in de 65ste minuut gelijk voor s Gravenwezel-Schilde. Het resultaat betekent dat K. Kontich FC al zeven wedstrijden op rij ongeslagen is.

In de vijf laatste wedstrijden heeft s Gravenwezel-Schilde twee overwinningen behaald, één gelijkspel en twee keer verloren, terwijl Kontich drie overwinningen en twee gelijke spelen heeft. Dit was het vijfde gelijkspel van KSK 'S Gravenwezel-Schilde dit seizoen.

In de volgende wedstrijd speelt KSK 'S Gravenwezel-Schilde op zondag 18 december om 13.30 uur in een thuiswedstrijd tegen KFC De Vrijheid Herselt. K. Kontich FC ontvangt zaterdag 17 december om 19.30 uur KBSK Retie.

DOELPUNTEN: 24' Baert 0-1, 28' Bell 0-2, 50' Belhadi 1-2, 65' Gessner 2-2.

GELE KAARTEN: 27' Laureyssens (s Gravenwezel-Schilde), 51' Garmyn (s Gravenwezel-Schilde), 81' Kerckhofs (Kontich).

Dit is een automatisch samengesteld artikel.

 

Wat vind je van dit artikel?

Goed

Kan beter

 
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Lagere reeksen