Sporting Tisselt - Loenhout SK

Sporting Tisselt boekt overtuigende zege op Loenhout SK

Sporting Tisselt heeft zondag in eerste provinciale Antwerpen een goede zaak gedaan door het thuisduel tegen Loenhout SK te winnen: 4-0. De thuisploeg leidde bij rust met 1-0.

Bron: RBFA app

De thuisploeg opende de score toen Seppe Kerremans scoorde in de 16de minuut. Direct na de rust liet Nourdine Benali zich gelden en vergrootte zo de voorsprong van Tisselt. Brian De Herdt bouwde de marge verder uit voor Tisselt met acht minuten te spelen. Tisselt vergrootte de voorsprong verder, toen Beau Van Tongeren scoorde in de 84ste minuut, dat bracht de uiteindelijke score op 4-0. De zege op Loenhout SK betekent dat Sporting Tisselt nu zes overwinningen op rij heeft geboekt.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Tisselt drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Loenhout twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft.

FC Berlaar-Heikant is de volgende tegenstander voor Sporting Tisselt in de thuiswedstrijd. Loenhout SK speelt een thuiswedstrijd tegen KVV Vosselaar. Beide wedstrijden worden op zondag 18 december om 13.30 uur gespeeld.

DOELPUNTEN: 16' Kerremans 1-0, 50' Benali 2-0, 82' De Herdt 3-0, 84' Van Tongeren 4-0.

GELE KAARTEN: 44' Vermeiren (Loenhout), 55' Gabriëls (Tisselt).

Dit is een automatisch samengesteld artikel.

 

Wat vind je van dit artikel?

Goed

Kan beter

 
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Lagere reeksen