KFC De Vrijheid Herselt - KFC De Kempen

Kfc De Kempen Tielen-Lichtaart maakt tegen K. Vrijheid Herselt einde aan slechte reeks

KFC De Kempen heeft weer eens gewonnen in eerste provinciale Antwerpen. De ploeg versloeg KFC De Vrijheid Herselt uit met 0-5. Het is de eerste zege na zeven nederlagen.

Bron: RBFA app

Het bezoekende team begon de wedstrijd goed en nam vroeg in de wedstrijd de leiding, toen Yunus Efe scoorde in de 12de minuut. Het duurde lang tot er een volgende doelpunt te noteren viel. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Chiel Swaans en bouwde de voorsprong uit. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Domien Van Den Putte en vergrootte de marge. Via een owngoal van Sten Verbraecken van De Kempen werd het 4-0 in de 82ste minuut. De Kempen vergrootte de voorsprong verder, toen Door Moorkens scoorde in de 88ste minuut. Dit bracht de uiteindelijke score op 5-0. KFC De Vrijheid Herselt heeft nu vier wedstrijden op rij verloren.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Herselt één gelijkspel en vier keer verloren, terwijl De Kempen één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft.

KFC De Vrijheid Herselt speelt in de volgende wedstrijd uit tegen KSK 'S Gravenwezel-Schilde op zondag 18 december om 13.30 uur. KFC De Kempen speelt op dezelfde dag een uitwedstrijd tegen Berg en Dal VV.

DOELPUNTEN: 12' Efe 0-1, 56' Swaans 0-2, 60' Van Den Putte 0-3, 88' Moorkens 0-5.

GELE KAARTEN: 44' Efe (De Kempen), 70' Van Den Putte (De Kempen), 76' Trommelen (De Kempen).

Dit is een automatisch samengesteld artikel.

 

Wat vind je van dit artikel?

Goed

Kan beter

 
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Lagere reeksen