Op verschillende plaatsen liep het asfalt beschadigingen op. © Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Nieuw asfalt voor drie fietsverbindingen, fietsers moeten lokale omleiding volgen

Sint-Katelijne-Waver -

Tijdens de week van 12 december wordt de asfaltlaag van drie fietsverbindingen in Sint-Katelijne-Waver vernieuwd. De fietspaden zullen tijdens deze werken niet gebruikt kunnen worden. Fietsers moeten op dat moment een omleiding volgen. Ook een grindpad wordt hersteld.

Op een aantal fietsverbindingen in Sint-Katelijne-Waver raakte het asfalt door de jaren heen beschadigd. Op sommige plaatsen kwam het wegdek omhoog of kwamen er barsten in door boomwortels. Het gaat om de doorsteek van Leyland naar de Kempenarestraat aan de bib, de verbinding tussen de Mechelbaan en de Kruisweglei naast de hondenlosloopzone en de doorsteek van de Berlaarbaan naar de Vossenberglei aan het Vossenbergbos.

De asfaltlaag op deze fietsverbindingen wordt tijdens de week van 12 december vervangen. Elk fietspad zal gedurende één dag niet toegankelijk zijn. “Op welke dag dat precies zal zijn, kunnen we niet op voorhand zeggen. Maar wanneer de werken plaatsvinden, wordt er een lokale omleiding aangegeven. Behalve de drie asfaltverbindingen, wordt overigens ook het grindpad aan de bibliotheek en de Begoniastraat hersteld”, aldus het lokaal bestuur van Sint-Katelijne-Waver. (svds)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners