Elke Buelens van de Sportdienst, sportschepen Adinda Van Gerven, Kim Barbé en Samir Buzaiton van Maspoe. © Jan Brys

Doe op tweede kerstdag de kilootjes verdwijnen met een wandeling of loop

Brasschaat -

De organisatie Maspoe breit op tweede kerstdag een vervolg aan de succesvolle Halloween wandeling. Nu is er op maandag 26 december een loop en wandeling langs verschillende Brasschaatse gebouwen en locaties.

Voor de Halloween wandeling schreven zich 1300 deelnemers in. Nu rekent men opnieuw op minstens 1000 mensen aan de start.

Kim Barbé van het organiserende Maspoe: “De mensen kunnen op voorhand inschrijven voor deze tocht van ongeveer zeven kilometer. Het is de ideale gelegenheid om er een familie-uitje van te maken. We starten om 19u aan de atletiekpiste in het Louis De Winterstadion en gaan dan langs de rolschaatsbaan in het Winterdorp, de bibliotheek, de Welzijnscampus, het Kasteel van Brasschaat, Bielebale, Sportoase, Tennisclub Peerdsbos, het Boothuisje, hockeyclub Dragons, Tennisclub Rua en tenslotte door de foyer van Theater Hemelhoeve.

“Onderweg zijn er tal van attracties en animaties. De deelnemers krijgen allen een kerstmuts. Er zijn verschillende formules om in te schrijven. Voor een groepsinschrijving vanaf 10 personen betaal je 10 euro per persoon. Voorinschrijving kost 12 euro, op de dag zelf is het 15 euro. Kinderen tot en met 12 jaar betalen 5 euro.” (jbr)

www.nightrunbrasschaat.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners