©  JBMEDIA

Meerdere gewonden na schietpartij in Rotterdam, daders op de vlucht

In het Rotterdamse stadsdeel Overschie is vrijdag een schietpartij geweest in de Rodenburgstraat. Twee personen zijn gewond geraakt. Volgens een woordvoerder gaat het om omstaanders en is een van de getroffen personen zwaarder gewond dan de andere. Beiden zijn naar het ziekenhuis vervoerd. De dader of daders zijn op de vlucht.

Bron: De Telegraaf

Volgens de regionale omroep Rijnmond gaat het om twee stratenmakers die een ruzie tussen een bewoonster van een huis en de aannemer die haar huis verbouwt probeerden te sussen. De vrouw zou de aannemer met een tegel tegen zijn hoofd hebben geslagen, waarna de aannemer een wapen uit zijn auto pakte, schrijft Rijnmond. De ruzie ging over onbetaalde rekeningen, vertellen buurtbewoners aan de regionale omroep. De aannemer zou samen met mijn medewerkers gevlucht zijn in zijn auto. Behalve dat mogelijk twee omstaanders gewond zijn geraakt, kan de politie niet bevestigen of dit klopt.

De melding van de schietpartij kwam rond 13.10 uur bij de politie binnen. Veel hulpdiensten rukten hiervoor uit. De politie vraagt getuigen zich te melden.

©  JBMEDIA

©  JBMEDIA

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER