Remco Evenepoel schenkt regenboogtrui voor benefietveiling renster Amy Pieters

Wereldkampioen Remco Evenepoel gaf een regenboogtrui cadeau voor de revalidatie van Amy Pieters.De Stichting Sterrenfietsen organiseert een benefietveiling op 23 december. De opbrengst gaat naar het herstel van de Nederlandse ex-kampioene.

Hugo Coorevits

Dan is het exact een jaar geleden dat de Nederlandse renster van SD Worx op stage met de Nederlandse baanploeg een immens zware val maakte met de fiets aan de Costa Brava. De hele opbrengst van de veiling gaat naar Amy Pieters om het haar en haar familie mogelijk te maken de onfortuinlijke kampioene zo goed mogelijk te helpen in haar lange revalidatie.

Naast de regenboogtrui van Remco die op Catawiki wordt geveild is er ook een exemplaar van Marianne Vos. Zowel Niki Terpstra, Mathieu van der Poel, Fabio Jakobsen als Dylan van Baarle staan een gesigneerde merktrui af. Eddy Merckx schenkt een door hem van handtekening voorziene zwartwitfoto. Ook de fiets van Tom Dumoulin van toen hij nog bij Sunweb reed, wordt geveild.

LEES OOK. Om stil van te worden: voormalig topwielrenster Amy Pieters zet eerste stappen, tien maanden na zware val op training

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Wegwielrennen