© ATV

Inschrijven voor de Antwerp 10 Miles kan vanaf nu

Antwerpen -

Op zondag 23 april 2023 vindt de 37ste editie van de Baloise Antwerp 10 Miles plaats. De inschrijvingen zijn vrijdag al geopend. “Een vroege inschrijving is de beste garantie op een goede voorbereiding”, aldus Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA).

Rebecca Van Remoortere

Wie nu al goede voornemens wil maken voor 2023 kan zijn pijlen al richten op de Baloise Antwerp 10 Miles. Het grootste loopevenement van het land vindt volgend jaar plaats op zondag 23 april.

Er is ook opnieuw een Kids Mile van 1,8 kilometer voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Een uur later weerklinkt het startschot voor de 6,8 kilometer lange Baloise Antwerp Short Run. De eerste startwave van de 10 miles vertrekt om 13.30u, de vierde en laatste om 14.45u.

Het afgelopen jaar mocht de Baloise Antwerp 10 Miles liefst 30.500 lopers verwelkomen. De populairste afstand is uiteraard de 10 miles zelf. Ruim 80% van de deelnemers koos voor de iconische run van 16 kilometer door de Kennedy- en Waaslandtunnel.

“Ik wens alle Vlaamse lopers warme en fijne feestdagen toe. Laat de Baloise Antwerp 10 Miles daarbij zeker een van de goede voornemens zijn. Een vroege inschrijving is de beste garantie op een goede voorbereiding. De Baloise Antwerp 10 Miles is dus een ideaal geschenk voor onder de kerstboom! Laat ons 2023 al meteen in beweging zetten”, zegt Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA).

Baloise Antwerp Park Miles

Wie al een voorproefje wil op de Baloise Antwerp 10 Miles kan op zondag 29 januari deelnemen aan de Baloise Antwerp Park Miles. Deze run van 5, 10 of 21 kilometer door de parken aan de oostkant van de stad in Deurne is de officieuze kick-off van het loopjaar 2023. Highlight wordt ongetwijfeld de passage door het Bosuilstadion. Meer info en inschrijvingen via www.baloiseantwerpparkmiles.be. (rvre)

Inschrijven voor de Antwerp 10 Miles kan via www.baloiseantwerp10miles.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Bekijk meer ATV