Evelien en Hanne nodigen meer dan 25 standhouders uit op het Biesvenhof. © ram

Lokale onderneemsters organiseren opnieuw wintermarkt

Merksplas -

Net als vorig jaar vindt op zondag 11 december op B&B Biesvenhof in de Goordijkstraat in Merksplas een wintermarkt plaats.

Uitbaatster Evelien Vermeiren van Biesvenhof werkt hiervoor weer samen met Hanne Marynissen van Maryn Jewels. “Er kwamen veel vragen om opnieuw een wintermarkt te organiseren”, vertelt Evelien. “Vorig jaar waren er nog coronamaatregelen met onder andere een Covid Safe Ticket dat getoond moest worden. Toch kwam er heel wat volk opdagen. Deze keer zorgen we voor meer animatie en workshops voor kinderen. Er komt ook een jeneverkraampje van de Hollebeekhoeve. Bezoekers kunnen deelnemen aan een tombola, de hoofdprijs is een overnachting met ontbijt in het Biesvenhof.”

“De meeste standhouders die er vorig jaar waren, zijn er nu weer bij”, zegt Hanne Marynissen. “Toen waren ze met vijftien, zondag zijn het er meer dan 25. Het zijn allemaal kleine ondernemers met een gevarieerd aanbod van voornamelijk handgemaakte producten. Ideaal voor wie op zoek is naar cadeaus voor de feestdagen. Het assortiment met spullen voor kinderen is uitgebreider dan vorig jaar. Je kunt ook iets komen eten of drinken.”

De wintermarkt op zondag 11 december is open van 14 tot 20u. Meer informatie op de Facebookpagina Wintermarkt Merksplas.

(ram)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners