Zaalmedewerkster Valerie vult de automaten aan. © bar

In Kontich kan je nu ook Grieks eten uit de muur halen

Kontich -

Soep, gebraden kip en andere versbereide gerechten kan je tegenwoordig op heel wat plaatsen uit de muur halen. Maar in Kontich kan je nu ook in een handomdraai de Griekse keuken op je tafel toveren. Aan het Sint-Jansplein heeft Elea Ouzeri naast zijn restaurant nu ook een automatenshop geopend.

Geen zin om te koken, onverwachts bezoek, maar ook geen zin om op restaurant te gaan. En je wil wel eens iets anders dan klassieke takeawaygerechten als pizza, pita of frietjes van de frituur. Dan kan je de tafel voortaan thuis ook dekken met Griekse klassiekers als moussaka, tzatsiki en keftedes, en dat zonder zelf uren in de kookpotten te moeten roeren.

De shop aan het Sint-Jansplein. © bar

“In onze automatenshop kan je elke dag van 9 tot 23u terecht, zeven dagen op zeven”, vertelt zaakvoerder Dimitri. “Er bevindt zich voor ieder wat wils: vlees, vis of vegetarisch. Je kan zelf naar hartelust een mix van verschillende mezzes samenstellen of gewoon kiezen voor de klassiekers als hoofdgerecht. We vullen dagelijks de automaat aan en naast de vaste favorieten wisselen we ook geregeld af met andere, nieuwe gerechten.”

“Ook voor lastminutebeslissers is het handig om toch nog van de Griekse keuken te kunnen genieten, mocht het restaurant zijn volgeboekt. We krijgen geregeld de vraag of mensen geen gerechtjes kunnen afhalen. Daar willen we dus nu graag aan tegemoetkomen. Je hoeft ook niet op voorhand te bestellen, maar voor familiefeesten of andere events kan je ook nog altijd een bestelling doorgeven.”

Via Elea Ouzeri vind je een voorsmaakje van wat je in de automaten kan terugvinden.

(bar)

 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners