Hans Claesen (links) brengt zijn bureau C-Works! onder bij Phobos & Actor van Carlo Van Tichelen. © RR

Geelse communicatiebureaus varen verder onder zelfde vlag

Geel, Herentals -

Het Geelse communicatiebureau C-Works! gaat voortaan verder onder de vleugels van sector- en stadsgenoot Phobos & Actor. Samen groeien ze naar eigen zeggen uit tot het grootste marketingbureau in de wijde regio.

Hans Otten

Herentalsenaar Carlo Van Tichelen richtte meer dan tien jaar geleden met partners het reclameadviesbureau Phobos & Actor op, met zetel in Geel. Geboren en getogen Gelenaar Hans Claesen startte in 2013 in eigen stad C-Works! op om bedrijven en organisaties te begeleiden met een efficiënt communicatie- en marketingtraject. Maar voortaan gaat die laatste ook verder onder de vlag van Phobos & Actor, nu Claesen en zijn medewerkers de overstap maken.

Achter de schermen hing de samenwerking al een tijdje in de lucht. “In het verleden werkten we al enkele malen samen, maar nu is de tijd rijp om een volgende stap te zetten”, legt Van Tichelen uit. “Wij zijn heel erg blij met de versterking van Hans. Hij is een alleskunner: van vormgeving en videoproductie over copywriting tot zelfs programmeren. Zijn drive creëerde de goesting om intenser te gaan samenwerken en onze lokale identiteit te versterken.”

Uitbreiding team

Op die manier denken de nieuwe collega’s nieuwe en bestaande klanten nog uitgebreider te helpen in hun communicatie en marketing. “De ervaring in 360 graden-marketing, zowel online als offline, word hierdoor alleen maar sterker”, zegt Claesen. “Voor mijn klanten zie ik alleen maar een meerwaarde. Zij kunnen voortaan rekenen op een uitgebreid team van experten. Ik zie het volledig zitten om al die talenten te bundelen en onze strategische kennis nóg beter in te zetten op de markt.” Phobos & Actor verwacht dat het team de komende maanden nog verder uitgebreid wordt.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners