Cafébaas Robert Vinck schenkt kerststukken voor de bewoners van wzc Hoghe Cluyse. © rr

Kerst(s)hoppen in Hemiksem en Schelle

Hemiksem, Schelle -

In Hemiksem en Schelle kan je de komende twee weekends van de ene kerstmarkt naar de andere hoppen. Op verschillende locaties brengen lokale handelaars, verenigingen en hobbyisten met zelfgemaakte spulletjes je in de sfeer.

In een verkeersvrije Oxfordstraat in Hemiksem zet het team van café Oxford op zaterdag 10 en 11 december, telkens van 10 tot 19u, voor de tweede keer een kerstmarkt op poten. Je kan er kuieren langs een 15-tal kraampjes en terwijl genieten van allerlei lekkernijen en hartversterkende drankjes als jenever en verse soep.

Kerststukken

Vorige week brachten cafébaas Robert Vinck en zijn team, zoals al enkele jaren de gewoonte is, ook al zelfgemaakte kerststukken naar woonzorgcentrum Hoghe Cluyse als verrassing voor de bewoners.

In Hoghe Cluyse zelf vindt op zaterdag 10 december ook een indoor kerstmarkt in de inkomhal en de cafetaria plaats. Er staan diverse kraampjes met onder meer pannenkoeken, handgemaakte bloemstukken, versgebakken cake, warme chocolademelk en jenever. Er wordt bovendien een tombola georganiseerd. De kerstmarkt start om 13.30u, het einde is gepland rond 16.30u.

Schelle Sport

Eveneens op 10 december vindt op Schelle Sport een indoor kerstmarkt met een variëteit aan standhouders plaats. Deze loopt van 11 tot 18u. Er zijn ook leuke prijzen te winnen.

Op 17 en 18 december ten slotte is het aan lokale handelaars, verenigingen en hobbyisten voor de indoor- en outdoor Kerstmarkt Hemiksem, op de Gemeenteplaats en in zaal Het Welzijn. Onder meer de Jins van scouts Hemiksem stellen er hun bier, Mutte, voor. Een voorsmaakje van de standhouders krijg je op Kerstmarkt Hemiksem . De kerstmarkt is geopend zaterdag van 14 tot 22u en zondag van 12 tot 20u.

(bar)

 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners