De weggeefactie omvat onder meer een keynote, teamcoaching of workshop door PUUR Ondernemen. © RR

Vier ondernemers organiseren weggeefactie ter waarde van 1.500 euro

Beerse, Turnhout, Wommelgem -

De eindejaarsfeesten vormen ook de aanleiding voor veel bedrijven om hun team nog eens samen te brengen. Zij maken kans op een sessie bij Second Mood in Turnhout, inclusief coaching, catering en fotograaf.

Begin dit jaar opende Katreine Dierckx een “inspirerende ruimte voor kleinschalige businessmeetings, workshops, fotoshoots, coachingsessies en meer” in cohousingproject De Academie in de Gemeentestraat in Turnhout. Ze brengt nu alle mogelijkheden van Second Mood samen in een weggeefactie.

LEES OOK. Second Mood in cohousing Academie voor zakelijke en creatieve bijeenkomsten.

Daarvoor slaat ze de handen in elkaar met drie collega-ondernemers. PUUR Ondernemen uit Turnhout helpt zaakvoerders groeien naar ondernemers die hun bedrijf leiden en sturen. Leen van Studio Content in Beerse verzorgt websites en foto’s voor ondernemers. En Tom Herbosch uit Wommelgem staat in voor catering en eventcooking.

Deconnecteren

Samen geven ze “een sparkling off-site experience voor een team van 7 tot 15 personen” weg, “perfect om even te deconnecteren van je dagelijkse routine en tijd te maken voor echte connectie met je teamleden”. Dat bestaat uit een sessie bij Second Mood, een teamcoaching, keynote of workshop door PUUR Ondernemen, lunch of tapas van Tom Herbosch Catering en een beeldbankshoot door Studio Content.

Deelnemen kan nog tot en met zondag 11 december via de sociale media van de vier ondernemers. De winnaar wordt maandag 12 december bekendgemaakt. (woad)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Bedrijven Kempen