The Weeknd komt in 2023 twee keer naar Koning Boudewijnstadion

The Weeknd, de hitmachine van ‘Blinding lights’ en ‘Can’t feel my face’, komt in 2023 naar Brussel. De Amerikaanse zanger cancelde begin dit jaar zijn concert in het Sportpaleis nog, maar zal dan toch in België in het Koning Boudewijnstadion verschijnen. Tickets voor zijn eerste show op 11 juli zijn al allemaal de deur uit, maar je kan nog een plaatsje bemachtigen voor de extra show op 12 juli 2023.

Wie erbij was tijdens zijn laatste Belgische passage of de halftime-show tijdens de Super Bowl in 2021, zag al dat The Weeknd niet op een vuurpijl meer of minder kijkt. Na het spektakel halfweg ’s werelds best bekeken sportwedstrijd verkocht het Noord-Amerikaanse luik van zijn wereldtournee helemaal uit en brak The Weeknd bezoekersrecords.

Het tweede luik van zijn ‘The After Hours til Dawn’-tour gaat van start in Manchester op 10 juni 2023 en komt op dinsdag 11 en woensdag 12 juli naar ons land. Daarna trekt The Weeknd verder door Europa en Zuid-Amerika. Centraal staan zijn twee jongste albums: After hours (2020 en Dawn FM (2022). Op die eerste staat Blinding lights, de monsterhit die in de Amerikaanse charts werd uitgeroepen tot grootste hit aller tijden.

Tickets voor zijn eerste show op 11 juli in het Boudewijnstadion waren al na twee uur allemaal uitverkocht. Maar geen nood voor wie toch nog wil gaan: kaartjes voor zijn tweede show op 12 juli zijn te koop vanaf vrijdag 9 december om 12 uur via ticketmaster.be. Wie al een kaartje had voor de uitgestelde show in het Sportpaleis, kan zich vooraf registreren om zeker te zijn van een nieuw ticket.(dvg, sodb)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER